30
mrt

Gratis webinar Talent Acquisition

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1858
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Dankzij allerlei geavanceerde technologieën hebben we toegang tot informatie over de kandidaten; maar de metingen die kijken naar kandidaat- en klanttevredenheid zijn nauwelijks veranderd in de afgelopen tien jaar. RaymakersvdBruggen organiseert op 7 april een webinar om erachter te komen wat bedrijven kunnen doen om de beste talent acquisition strategieën te bepalen.

Meldjehieraan

Het webinar is onder leiding van Peter Wright, CEO van Acorn Strategy Consulting, een erkend expert op het gebied van Talent Acquisition. Hij is jarenlang eindverantwoordelijk geweest voor HR bij bedrijven als Unilever, Estee Lauder en BP. Een inspirerende spreker die organisaties wil helpen om zich op de toekomst voor te bereiden.

Door verschillende factoren, waaronder de pensionering van alle babyboomers, loopt de de beroepsbevolking fors terug. Het aantal gekwalificeerde medewerkers neemt rap af. Tijdens het webinar bespreekt Wright de volgende stappen:

  1. Definieer talent acquisitieprocessen van aanname tot een jaar na start van een kandidaat.
  2. Verbind Employer Brand, Employee Value Proposition en Employee Engagement Survey met elkaar.
  3. Informeer de betrokkenen en ondersteun ze.
  4. Zoek uit of de beste evaluatie-instrumenten gebruikt worden.

Webinar: Talent Acquisition: The Customer Perspective l 7 april 2016

Datum: 7 april

Tijd: 10:00 uur – 11:00 uur

Kosten: Deelname is gratis

Schrijf je hier in

Beeld: Pexels

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32