18
mrt

Gratis webinar: Het recept voor talentvolle vrouwen – Miranda Kampers

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2862
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Tobber of topper? Glazen plafond of carrièreboost? Dames, laten we het maar eens gewoon gaan doen. Vanaf nu ben je klaar met excuses verzinnen en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Wil je weten hoe je afrekent met onzekerheden, strategisch gebruik maakt van jouw talent en je steeds opnieuw de beste versie van jezelf ontwikkelt?

Miranda Kampers neemt je in dit gratis webinar mee langs haar 3 stappenmethode. Welke versie van jezelf wil jij zijn: die met concessies of die met je grootste succes?

Miranda Kampers (@MirandaKampers) werkt met haar bedrijf M8 Communicatie aan de groei van mensen en organisaties. In haar trainingen, coachings- en adviestrajecten laat ze de energie stromen om individuen, teams en organisaties succesvoller te maken. Miranda is auteur van het boek De beste versie van jezelf! In drie maanden klaar voor je carrière boost! welke ze aanbood aan Prinses Laurentien en waarover ze regelmatig spreekt op televisie, radio en congressen. Dit seminar zal beginnen op donderdag 20 maart 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Waardeer dit blogbericht:

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties