17
okt

Boeklancering Talentalfabet op 5 november

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2060
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het boek Het Talentalfabet is al vanaf begin oktober verkrijgbaar (ook als eBook) maar de echte 'lancering' van het boek zal 5 november plaatsvinden bij De Baak in Noordwijk. Wij doen dit met een inspirerend programma voor een beperkt gezelschap en zijn trots te mogen aankondigen dat bijvoorbeeld Arko van Brakel, o.a. Chief Inspiration Officer van De Baak en schrijver van het voorwoord, aanwezig zal zijn als gast en als spreker. Voor dit alles willen wij De Baak en Koninklijke van Gorcum bij deze in het zonnetje zetten want zonder de betrokkenheid van deze organisaties had dit 'feestje' niet mogelijk geweest.

Maar een boek is niets zonder lezers en hen willen wij ook graag bedanken, zeker gezien het feit dat de lezers door der aanschaf van Het Talentalfabet een bijdrage leveren aan het goede doel. Uitgaande van ons motto 'Verandering begint met onbaatzuchtig delen' hebben wij daarom in totaal vier plekken vrij gehouden die worden verloot onder degenen die Het Talentalfabet hebben aangeschaft of dit de komende twee weken doen via onze webshop (tot 28 oktober 2013).

Bestel het Talentalfabet boek

Kortom, bestel Het Talentalfabet via onze webshop www.webshopdealfabetboeken.nl (eBook € 9,99 en het gewone boek € 20,00) en kijk 29 oktober in jouw mailbox it naar onderstaande uitnodiging en dan ontmoeten wij jou graag in Noordwijk. En los van de inspiratie die voorkomt uit 26 hoofdstukken steun je hiermee ook nog eens het goede doel omdat onze auteursopbrengsten hiervoor worden gereserveerd.

P.s. Overigens is dit natuurlijk ook een uitnodiging voor organisaties die meerdere boeken bestellen. Diverse organisaties hebben Het Talentalfabet al ingeslagen als relatiegeschenk voor de decembermaand.

Uitnodiging boekpresentatie Het Talentalfabet

De auteurs, Richard van der Lee, Pieter Taffijn, Mariëlle Sonnenberg en Helma van den Berg & De uitgever Sonja Geurts van Koninklijke Van Gorcum BV, nodigen jou uit voor de boekpresentatie

'Het Talentalfabet ...verandering begint met onbaatzuchtig delen'

Begin oktober 2013 is het boek Talentalfabet verschenen. Een heel ander boek dan de anderen die over dit onderwerp gaan. Het is géén gebruiksaanwijzing hoe je met talent dient om te gaan. Nee, het bevat handvatten om optimaal gebruik te maken van talenten, om talenten te ontdekken en om talenten tot bloei te laten komen.

De auteurs schreven in 26 hoofdstukken dit boek vanuit hun passie voor talenten en talentmanagement. De schrijvers vinden echter dat het niet alleen bij woorden mag blijven. Daarom gaat per verkocht boek een bedrag naar een goed doel. Tijdens de boekpresentatie zal onder de bezielde leiding van de dagvoorzitter Kasper Boon een inkijkje in de wereld van talent en talentmanagement worden gegeven. Daarbij zullen de mensen die nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van dit unieke boek aan het woord komen.

Programma 5 november 2013

- 14:30 uur inloop met koffie/thee

- 15:00 uur uitgever Sonja Geurts van Koninklijke Van Gorcum heet gasten welkom

- 15:05 uur Introductie door dagvoorzitter van de auteurs van Talentalfabet

arko- 15:15 uur Arko van Brakel "Talent heeft iets"

Arko van Brakel schreef in het voorwoord van het boek: "Talent heeft iets" en "Talent is niet vanzelfsprekend, maar toch ook weer wel."Tijdens de boekpresentatie zal hij als Chief Inspiration Officer van De Baak ons inspireren over talent en talentmanagement.

- 15:30 uur "Talentmanagement anno 2013: werkelijkheid of droom?"

In dit spel worden de laatste zaken op het gebied van Talentmanagement met de gasten doorgenomen in een talentspel dat is gebaseerd op de kennis en ervaringen van de auteurs. In het spel zijn ook bijzondere wetenswaardigheden verwerkt die uit de laatste wetenschappelijk onderzoeken komen.

- 16:00 uur Introductie Goede Doelen middels Petcha Kucha presentaties: ieder goed doel in beeld gebracht in 20 slides van 20 seconden.

- 16:30 uur bekendmaking tussentijdse opbrengst door Sonja Geurts

- 16:40 uur nabeschouwing door goede doelen

- 17:00 uur afsluiten en borrel

Locatie en informatie

De presentatie zal plaatsvinden bij De Baak Seaside in Noordwijk, Koningin Astridboulevard 12. Parkeren kan op het parkeerterrein achter De Baak of op de parkeerplaats tegenover De Baak. Laat je ons weten of je onze gast bent op 5 november as?

Vragen over de boekpresentatie? Mail ons dan even mij  

Met vriendelijke groet en tot 5 november,

Richard, Mariëlle, Helma en Pieter

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties