25
sept

AFAS Coach Congres 2014: Talentontwikkeling - Nog een aantal gratis kaarten over

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2677
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op woensdag 8 oktober organiseren AFAS Software en NLcoach het vierde topsportcoach Coach Congres in het Da Vinci Theater in Leusden. Topsportcoaches Charles van Commenee, Joop Alberda en Paul van Ass zorgen onder leiding van dagvoorzitter Cees Vervoorn voor een sprankelend en inspirerend programma vol praktische tips, ‘sterke’ verhalen en schitterende anekdotes. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Tijdens het seminar staat het thema 'Talentontwikkeling' centraal.  Zowel in de sport als in het bedrijfsleven is talentontwikkeling een belangrijk thema. Om 16.00 uur opent dagvoorzitter Cees Vervoorn het en loodst u vervolgens door het programma.  Als eerste neem CEO van AFAS Software, Bas van der Veldt, u mee in de rol die de sport heeft binnen AFAS Software en hoe zij de metafoor sport vertalen in hun bedrijfsvoering. 

Hemd van het lijf

Vervolgens spreekt Charles van Commenée, voormalig technisch directeur van NOC*NSF,  over het ontwikkelen van talenten bij zowel zijn team(s) als zichzelf. Daarna is het tijd voor een interactieve panneldiscussie tussen de topsportcoaches Joop Alberda, Charles van Commenee en Paul van Ass. Uiteraard krijgt het publiek hierbij de mogelijkheid om de coaches het hemd van het lijf te vragen. 

Programma:

15:15 - 16:00 Inloop en Ontvangst
16:00 - 16:05 Opening dagvoorzitter Cees Vervoorn
16:05 - 16:25 Keynote Bas Van der Veldt
16:25 - 17:00 Keynote Charles van Commenee
17:00 - 18:00 Interactieve paneldiscussie
18:00 - 19:30 Borrel met tapas

Deelname

Deelname aan dit bijzondere evenement is GRATIS, dus schrijf je snel in! 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Talentmanagement

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties