HR Summits

HRcommunity organiseert in samenwerking met verschillende partners summits over specifieke onderwerpen. We brengen wetenschappers, HR-directeuren en journalisten bijeen om een levendige discussie te voeren over onderwerpen die spelen in de HR community.  Ze delen hun thought leadership en dragen zo bij aan de innovatie van HR. Uit deze summits worden verschillende artikelen en whitepapers gedestilleerd. Op deze pagina vind je deze prikkelende artikelen terug.

13
nov
0
Geplaatst door op in HR Summits

Het tijdperk van automatiseren ligt achter ons, het tijdperk van de Digitale Transformatie is aangebroken. De digitale transformatie raakt bedrijfsmodellen, verdienmodellen. Het raakt onze processen en onze wijze van organiseren. HR moet in haar keuzes en dagelijkse werk meer ogen hebben voor het verzamelen en gebruiken van data. Nu al heeft HR data in overvloed. Maar waarom dóen we er niets mee?

Doorgaan met lezen
Getagged in: E-HRM Innovatie Technologie
Hits: 862
06
nov
0

Gaan functies drastisch veranderen met de komst van blockchain?

Geplaatst door op in HR Summits

Blockchain. Wie een beetje slim is, investeert in blockchain. Toch? Blockchain lijkt de toekomst. Maar wat is het precies? En gaat het HR beïnvloeden of het vak zelfs compleet veranderen? Zijn HR-managers voorbereid op een blockchainrevolutie? Voor deze vragen gingen vijf HR-experts, op uitnodiging van It’sallaboutHR en HRcommunity, voor een summit met elkaar rond de tafel zitten.

Doorgaan met lezen
Getagged in: hr instrumenten Innovatie
Hits: 1564