Vergelijk auto-verzekeringen

Vergelijk autoverzekeringen

Denk jij weleens na over jouw autoverzekering? Onze partner RISK Direct doet dit graag voor u. Met de autovergelijking heeft u meteen inzicht in de premie en de voorwaarden van vele aanbieders. Je kunt vaak veel besparen op uw autoverzekering als u de vergelijking start met hulp van RISK Direct.

Veel mensen houden van auto's. Wekelijks lezen duizenden autoliefhebbers (online) magazines over de nieuwste auto's en gadgets. Snelheid, pk's en acceleratievermogen: het zijn allemaal aansprekende onderwerpen. Helaas is een autoverzekering veel minder aansprekend.

Goedkope autoverzekering

In de praktijk ontdekt u vaak pas echt wat de polisvoorwaarden van uw verzekering zijn als het te laat is: namelijk bij schade. Toch iets te snel gekozen voor die lage autopremie.

Wij regelen het

Speciaal voor de leden van HR Community heeft RISK Direct een aanbieding. Help ons met het beantwoorden van de volgende vragen en wij vergelijken premie, dekking en voorwaarden voor u!

  • Hoe oud is uw auto?
  • Wilt u pechservice op maat in het buitenland?
  • Heeft u al een doorlopende reisverzekering?
  • Welke accessoires wilt u meeverzekeren en voor hoeveel?

Beantwoord deze vragen voor ons en wij zorgen ervoor dat u binnen no-time een goede verzekering kunt kiezen. Hierdoor heeft u meer tijd voor leuke dingen.

De autovergelijker

Klik op deze link om jouw vergelijking te starten.

Ontvang de HRjournaal

HR Solution Kwartaal

WINACTIE
Willen jij en je team de superhelden van de organisatie worden? Maak kans op gratis kaartjes voor het HR Solution Event op 30 november! 
Laat je gegevens hier achter.

Dit najaar gaan we HR Solutions in de spotlight zetten. Welke solutions zijn er eigenlijk op de markt? Hoe kan je deze nuttig inzetten voor HR? Van meer geluk op de werkvloer creĆ«ren dankzij apps tot de implementatie van de nieuwste payroll software: het komt allemaal aan bod. Helemaal bij blijven? Kijk op onze speciale themapagina.

 

×
×