Aanschaf lease-auto's

Aanschaf lease-auto

HRcommunity & HRzone hebben een samenwerking gesloten met AURIX. AURIX is een inkooporganisatie welke zich volledig heeft gespecialiseerd in autolease. Zij hebben een inkoopmodel ontwikkeld waar bedrijven/brancheverenigingen kosteloos gebruik van kunnen maken. In dit inkoopmodel zijn de (lease)inkoopkennis van AURIX en het gezamenlijke volume van de leden (de buying power) gekoppeld.

Middels deze samenwerking kunnen ook leden van de HRcommunity van deze voordelen genieten.

AURIX maakt het besteltraject gemakkelijker (digitaal), zorgt voor betere contractcondities met leasemaatschappijen (geen vervelende trucjes en/of onduidelijke facturen meer van leasemaatschappijen) en uiteraard een goedkoper leasetarief. Dit goedkoper leasetarief komt door een aantal elementen:

  • Door onze grootschalige inkoop (op basis van 3.000 auto's) hebben wij scherpe(re) inkoopafspraken met o.a. importeurs en dealers kunnen afsluiten;
  • Wij tenderen (automatisch) elke auto tussen 3 leasemaatschappijen. Daardoor worden ze 'gedwongen' om telkens opnieuw scherp aan te bieden;
  • Onze contractvoorwaarden zorgen ervoor dat de auto ook bij einde contract nog steeds een scherpe TCO heeft;
  • Omdat wij volledig onafhankelijk zijn, kan uw eigen/huidige leasemaatschappij gewoon meedoen in ons model.

Bedrijven die van het AURIX inkoopmodel gebruik maken, zijn tot nu toe gemiddeld >€55,= per auto per maand goedkoper uit. Daarnaast hebben ze betere algemene voorwaarden, wat een onderschatte meerwaarde is. Én ze kunnen altijd terugvallen op een onafhankelijk expert.

Omdat AURIX geen kosten in rekening brengen voor het gebruik maken van dit inkoopmodel, is het voor u altijd voordeliger dan rechtstreeks met (een) leasemaatschappij(en) zaken doen.

Ook voor de volledige outsourcing van de werkzaamheden van uw wagenparkbeheer kunt u bij AURIX terecht. Voor een fee per auto per maand (± €15,=) neemt AURIX alle operationele- en tactische taken van u over. Hierdoor beschikt u over een professionele afdeling wagenparkbeheer die uw belangen t.o.v. de leasemaatschappij(en) adequaat behartigt.

Via HRzone (onderdeel van HRcommunity) kunt u als lid de aanvraag voor de volgende te bestellen leaseauto (of de laatst bestelde) bij AURIX neerleggen, zodat AURIX deze aanvraag voor u uit kan zetten, en u kunt ervaren wat het voordeel voor u zou kunnen zijn.

×