13
mei

HRcommunity start een eigen uitgeverij: Publiceer je eigen boek en win een marketingcampagne!

Geplaatst door op in Boeken
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3750
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Hr-professionals kunnen voortaan hun expertise zelf uitgeven in boekvorm. Daartoe is het self-publishing platform HRxpress opgericht. Kostbare kennis uit het hart van de kenniseconomie kan nu breed beschikbaar komen.

HRcommunity en Mijnbestseller hebben de handen ineen geslagen en lanceren een self-publishing uitgever HRxpress. Met het self-publishing platform HRxpress kunnen hr-auteurs nu zelf hun boek uitgeven, promoten en verkopen. HRxpress ondersteunt ook bij het schrijven, opmaken en vermarkten van het boek.
HRxpress inc payoff

Met HRxpress is er een gespecialiseerde uitgever gekomen die alle hr-deskundigen in staat stelt zelf hun boeken uit te geven en de verkoop ervan te beheren. Hiermee komt een surplus aan deskundigheid over arbeidsvoorwaarden, bonussen, belonen, opleiden, talent, arbeidsmarkt en andere hr-issues beschikbaar. Deze is afkomstig van wetenschappers, hr-managers uit bedrijven en overheden en zelfstandig specialisten.

Zij gingen u voor!

Guido van de Wiel, Richard van der Lee en Paul Bessems zijn auteurs die eerder gepubliceerd hebben op HRxpress.

Kent u iemand die een boek wil uitgeven of wilt u uw eigen boek uitgeven? Trek dan nu de stoute schoenen aan en ga dan naar HRxpress en publiceer uw boek. De eerste 20 auteurs met een boek op HRxpress maken kans op een marketingcampagne ter waarde van € 4000,-!

Meer informatie?

Neem contact op met Joren de Koning op  en kijk op hrxpress.nl.

www.HRxpress.nl

 

Waardeer dit blogbericht:

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties