27
mei

Vernieuwde website HRuniversity

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2497
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Met trots presenteren wij de vernieuwde website van HRuniversity. Niet alleen is het design mooier: met de nieuwe opzet en menustructuur vind je als bezoeker makkelijk en snel de weg naar alle HR-events.

De website HRuniversity is de leer- en ontwikkelomgeving van HRcommunity. Doelen zijn: bijdragen aan de ontwikkeling van de professional, aan de professionaliteit van het vakgebied en aan de slagkracht en wendbaarheid van organisaties.

Verbindt werken en leren

Leren door verbinding en door te doen, daar staat HRuniversity voor. Op de site vind je onder meer de bijeenkomsten die wij verzorgen, zoals de HRhackathon, HRsummerschool Hackathon, Leadership Experience en HRblockchain. In de HRkalender vind je een overzicht van HR events en hier kun je ook zelf eenvoudig je eigen event plaatsen.

Nieuwsrubriek en twitteraccount

Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren, is de website in een nieuw jasje gestoken. Het frisse design en de nieuwe structuur maken de website nog overzichtelijker. Daarnaast hebben we een nieuwsrubriek toegevoegd en er is een bijbehorend Twitteraccount.

Andere vernieuwingen op komst

Bij HRcommunity zijn we ervan overtuigd dat alles staat of valt met innoveren. We vernieuwen onszelf dan ook voortdurend. Volgende week lees je meer over een ander initiatief: vloggen. Wil je alvast meer weten, neem dan contact met ons op.

Dit najaar voegen we weer een extra dimensie aan onze community toe, namelijk fysieke workspace. De HRtower gaat helpen om de innovatie van HR verder te versnellen en past bij onze ambitie om het knooppunt in HR te zijn.

Wij houden je op de hoogte van de volgende stappen!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: HRD Innovatie Leren

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32