17
juni

Maak kennis met de HRxpress auteurs

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1671
  • 0 reactie
  • Afdrukken

HRxpress is de online boekuitgeverij die jou in staat stelt snel, eenvoudig en gratis je boek uit te geven. Het publicatieproces is – na de lancering op 13 mei jongstleden – in volle gang! 

HRzone auteurs Guido van de Wiel, Paul Bessems en Richard van der Lee publiceerden de eerste boeken via HRxpress. Hieronder een impressie van deze publicaties.

Guido van de Wiel – Service Hero

Dit boek helpt je om jezelf als service hero te ontdekken. Vanaf het eerste moment dat je met dit boek aan de slag gaat, kun je je service hero-kracht inzetten om anderen te helpen, zoals een superheld dat nu eenmaal doet.

Paul Bessems – Weconomics analyse, praktijk en theorie

In een serie boeken gaat Paul Bessems in op het Weconomics Programma: dit programma richt zich op het verbeteren van de productiviteit van informatiewerkers en het organiseren van een duurzame economie en welvaart. 

Richard van der Lee – Talent en leiderschap ontwikkelen? Onzin!

Dit boek is een bundel van artikelen en blogs die Richard van der Lee de afgelopen jaren heeft geschreven over talentontwikkeling, waarin uiteraard ook de relatie met thema's zoals onderwijs, nieuwe organisatievormen en leiderschap aan bod komt.

Benieuwd naar HRxpress? Ga naar de website, bekijk meer auteurs en boeken én doe inspiratie op voor jouw eigen boek!

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Social Media

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties