Partner worden

HRcommunity is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Wij dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier, voor én door mens en organisatie! Dit doen wij in samenwerking met een vaste groep partners die de community versterken en voeden. Op deze pagina leest u meer over onze partners en de mogelijkheden voor sponsorships

Wat houdt een partnership in?

U krijgt een podium binnen de grootste HRcommunity van Nederland. Hoe dit precies wordt vormgegeven, bepalen we in overleg. Met meer dan 55.000 leden zijn we niet alleen de grootste maar ook de meest productieve community in Nederland.

Partner worden?

Wilt u ook partner worden van HRcommunity of van HRzone of wilt u meer informatie over sponsoring? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de HRjournaal

HR Tech pagina

Dit voorjaar staat in het teken van technologie! Op HRzone.nl vind je elke week de nieuwste artikelen en trends op het gebied van HR & tech. Gaan robots echt al onze banen overnemen? Wat kun je als HR doen met alle data waartoe we toegang hebben? Hou het laatste nieuws in de gaten op onze speciale themapagina.

×

Ontvang de HRjournaal