Partner worden

HRcommunity is een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Wij dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier, voor én door mens en organisatie! Dit doen wij in samenwerking met een vaste groep partners die de community versterken en voeden. Op deze pagina leest u meer over onze partners en de mogelijkheden voor sponsorships

Wat houdt een partnership in?

U krijgt een podium binnen de grootste HRcommunity van Nederland. Hoe dit precies wordt vormgegeven, bepalen we in overleg. Met meer dan 80.000 leden zijn we niet alleen de grootste maar ook de meest productieve community in Nederland.

Partner worden?

Wilt u ook partner worden van HRcommunity of van HRzone of wilt u meer informatie over sponsoring? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de HRjournaal

HR Solution Kwartaal

Dit najaar gaan we HR Solutions in de spotlight zetten. Welke solutions zijn er eigenlijk op de markt? Hoe kan je deze nuttig inzetten voor HR? Van meer geluk op de werkvloer creëren dankzij apps tot de implementatie van de nieuwste payroll software: het komt allemaal aan bod. Helemaal bij blijven? Kijk op onze speciale themapagina.

 

×
×