19
mei

In gesprek met Crunchr

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2149
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In de aanloop naar het HR Tech Event spreken we alle standhouders en workshopgevers over hun bedrijf, de visie en waar ze voor HR het verschil kunnen maken. Crunchr helpt bedrijven met doelstellingen te ontwikkelen en ze ook daadwerkelijk te behalen.

Wie zijn jullie en wat maakt jullie innovatief op HR Tech gebied en onmisbaar voor HR?

Crunchr helpt HR om een betere aansluiting met de organisatiedoelstellingen te realiseren. We ontwikkelen een duidelijke logica die de organisatiestrategie verbindt met de (strategische) personeelsdoelstellingen. Voor veel HR-functies is dit moeilijk, omdat de data die hiervoor nodig is veelal ontbreekt, uit verschillende systemen komt, vaak niet betrouwbaar is en niet eenvoudig te interpreteren is. Daarom trainen wij HR om de juiste vragen te stellen, helpen we organisaties bij het betrekken van de factor arbeid in de strategiebepaling en -uitvoering en zorgen we dat organisaties zelf in staat zijn een professionele ‘workforce analytics’-functie te ontwikkelen.

De kern van de Crunchr dienstverlening is haar online platform, waar alle verkrijgbare personeelsdata beschikbaar is en HR in staat wordt gesteld haar activiteiten met goede business cases te onderbouwen. Dit platform is uniek omdat het data uit alle beschikbare bronnen automatisch samenvoegt, deze data valideert en in een gebruiksvriendelijke omgeving beschikbaar stelt voor HR-professionals en data-analisten. Crunchr is als het ware een laag over de traditionele HR-informatiesystemen, die deze systemen verrijkt met bijvoorbeeld medewerkerstevredenheidsonderzoeken. Dit levert direct waardevolle inzichten, zoals: Wat zijn de kosten van verloop en hoe ontwikkelen deze zich in de toekomst? Wat zijn de redenen waarom ik toptalent niet behoud?'

Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die Crunchr kan beantwoorden. Inmiddels heeft Crunchr al mooie business cases weten te realiseren, met als resultaat een aantoonbare bijdrage aan de organisatiedoelstellingen en directe impact op de business. 

 
Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties