05
juni

3 vragen...Impraise

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2479
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Het is bijna zover: het HR Tech Event op 20 juni. Impraise is een van de standhouders op het event! We legden ze weer onze 3 vragen voor. 

Stel jezelf voor!
Impraise helpt organisaties met het vervangen van de vervelende jaarlijkse prestatiebeoordelingen door actieve en continue feedback. In plaats van wachten op waardevol coachingsadvies, kunnen medewerkers en managers om feedback vragen wanneer dit het meest nodig is. De 360-graden-feedbackfunctie breekt de hiërarchische barrières door het leveren van de nodige upward feedback. Met de ‘people analytics reports’ kunnen gebruikers sleutelkwaliteiten analyseren, talent gaps voorspellen en eigenaar zijn van hun eigen professionele ontwikkeling.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Impraise is een fitness tracker voor je professionele leven. Het verandert prestatiebeoordelingen in een makkelijk proces door gebruikers in staat te stellen real-time feedback te geven en ontvangen wanneer dit het meest nuttig is. Deze oplossing biedt ook een innovatieve app waarmee de gebruikers SMART-doelstellingen op kunnen stellen.

Waarom is Impraise onmisbaar voor HR?
Door Impraise te gebruiken kunnen HR-managers helpen bij het opbouwen van een cultuur van feedback en coaching, wat uiteindelijk zal leiden tot een echte ‘people experience’. Met Impraise kunnen managers ‘peer coaching’ implementeren en kunnen zij meer zinvolle een-op-eengesprekken houden. Ook helpt het HR betere leer- en ontwikkelprogramma's implementeren door de analytische rapportagefunctie.

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties