10
juni

3 vragen aan...TruQu

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2211
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Over een week verzamelen alle HR-professionals én technologische oplossingen op het HR Tech Event in B. Amsterdam. Ook TruQu is daarbij. We stelden ze 3 vragen.

Stel jezelf voor!
TruQu is de eerste en enige oplossing die jou helpt om middels feedback je nog meer te richten op waar je goed in bent. Met eerlijke, echte en regelmatige feedback ontdek je nog meer waar je verborgen talenten zitten en kun je deze sneller en makkelijker verbeteren. Dat doe je digitaal en met een slimme app; jouw eigen ‘personal growth tool’.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Het is de eerste en enige digitale personal growth tool. De eerste feedbackoplossing welke vanuit een positieve blik naar jouw talent kijkt en deze nóg sterker maakt

Waarom is TruQu onmisbaar voor HR?
HR heeft een krachtige tool inmiddels handen om medewerkers daadwerkelijk beter te maken. Met een slimme feedback tool en app kunnen mensen voor het eerst echt het verschil gaan maken.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties