17
juni

3 vragen aan...Treams

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2674
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Nog een paar daagjes en dan staan er 27 stands klaar om je ontvangen op het HR Tech Event. Een van de standhouders is Treams, een managementinformatiesysteem. 

Stel jezelf voor!
Hi! Ik ben Iris Zonneveldt, CEO van Treams. Treams versnelt een positieve cultuur bij haar klanten door de inzet van software en mensen. Een positieve cultuur gaat uit van alle talenten en sterke punten die in een organisatie aanwezig zijn. Er wordt veel met elkaar samengewerkt en er hangt een goede sfeer. Medewerkers zijn gecommitteerd en denken mee over de ontwikkeling van de organisatie.

Het bouwen aan cultuur doen we o.a. door het inzetten van technologie. Treams bestaat uit de modules feedback, performance & learning. De modules zijn zo slim gebouwd dat we ze naadloos kunnen aansluiten op jullie werkwijze en systemen. Als je het hebt over cultuur is er namelijk geen ‘one size fits all’: elke klant is uniek.

We richten de modules in met een grote dosis creativiteit en oog voor alle medewerkers. Vanaf dag één geeft Treams je waardevolle inzichten en data terug. Onze mensen begeleiden de implementatie intensief zodat iedereen kan aanhaken. En dat brengt veel plezier en positieve energie!

Wat maakt jullie product zo innovatief op HR tech gebied?

We hebben een heldere visie hoe software echt waarde toevoegt voor iedereen. We begrijpen dat er vaak al veel software aanwezig is en hebben respect voor het feit dat tijd schaars is. Onze software is daarom zeer eenvoudig, to the point en geïntegreerd. Met Treams krijg je inzicht in de performance, learning en feedback van medewerkers en teams. Treams is de ideale onderlegger voor futureproof HR: een continu proces van gesprekken en feedback in plaats van twee vaste gespreksmomenten per jaar. Werk je op dit moment met een klassieke HR cyclus? Geen probleem! Wij helpen je om stap voor stap de verandering te maken van klassiek naar modern HR. De sleutel zit in oprechte aandacht en waardering voor medewerkers.

Als medewerker werk je aan je eigen doelen, en kun je feedback of een training aanvragen. Ook de notities en acties met je manager leg je eenvoudig vast. Collega’s en teams kun je feedback geven en zelfs een cadeautje sturen om hen je waardering te laten zien. Als organisatie kun je ook feedback vragen aan alle medewerkers en luisteren naar wat zij denken en voelen. Uiteraard helpen we je om de online inzichten te vertalen naar offline betere gesprekken en resultaten. Op organisatieniveau levert Treams strategische inzichten waarmee sturing kan worden gegeven aan de ontwikkeling van de organisatie. Deze ontwikkeling maak je niet alleen door: wij helpen je hierbij!

Waarom is Treams onmisbaar voor HR?

Met Treams heb je niet alleen een fantastisch software-instrument om stap voor stap te bouwen aan een positieve cultuur, maar heb je ook een strategisch partner aan je zijde. Ons team bestaat uit experts op het gebied van software-ontwikkeling en strategische HR-vraagstukken. We zijn zeer divers en complementair in de talenten die we in huis hebben. Daarom leveren we het beste van 2 werelden. Met Treams kun je je strategie omzetten in gerichte activiteiten en breng je een positieve cultuur tot leven in de dagelijkse praktijk. We kiezen heel bewust voor de integratie van een aantal strategische HR-processen: feedback, performance & learning. Opgeteld krijg je inzicht in al het talent èn de cultuur binnen je organisatie. De software is slim, flexibel en past zich aan jullie manier van werken aan. Zo kun je stapsgewijs aan de slag. Het start punt is heel verschillend onder klanten: of je nu begint met performance, feedback of juist learning: de modules zijn ook los van elkaar in te zetten. Elke 3-4 maanden rol je een nieuwe feature uit zodat je mensen echt kunt meenemen in een nieuwe werkwijze. Via betere check-in gesprekken met de leidinggevende naar een moderne HR-cyclus en een open feedback cultuur!
Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties