05
mei

3 vragen aan...Transparency Lab

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1972
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In de aanloop naar het HR Tech Event spreken we alle standhouders en workshopgevers over hun bedrijf, de visie en waar ze voor HR het verschil kunnen maken. We spraken ditmaal Transparency Lab.

Stel jezelf voor!
Transparency Lab zet de werkvloer strategisch in beweging! Wij verhuren software die input van managers en medewerkers omzet naar persoonlijke actieplannen voor elke afdeling en elke medewerker. Dat passen wij toe bij o.a. verandermanagement, teameffectiviteit, medewerkerbevlogenheid, competenties en het nieuwe werken, bij zo’n 900 projecten in Nederland, Europa en USA. Transparency Lab is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot één van de Nieuwe Kampioenen.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
'Bedrijven zijn niet uniek op zich, maar een unieke combinatie van bestaande ingrediënten.' Dat blijkt uit een wetenschappelijke analyse van zo’n 17.000 teamsituaties. Ambitie, veranderen, prioriteiten stellen en kennisdeling komen binnen organisaties maar in een paar smaken voor. En in meerderheid zijn die helaas schadelijk voor de organisatie, dus: patroon herkennen en interveniëren! Eerst vullen managers en medewerkers een ogenschijnlijk simpele vragenlijst in (voor elke HR uitdaging is er een andere lijst). Vervolgens interpreteren slimme dashboards zichzelf en geven een eerste advies. Daarna zet management het licht op groen en krijgt elke afdeling en individuele werknemer een persoonlijk verbeterdashboard inclusief stap-voor-stap verbetersuggesties en gericht kennis ruilen met collega’s.

Waarom is Transparency Lab onmisbaar voor HR?
Is de strategie geland? Zijn teams goed ingericht? Werken processen goed? Hebben we de juiste man of vrouw op de juiste plek? Het zijn strategische vragen die de businesspartner rol van HR definiëren. Echter, de HR-administratie heeft voor dergelijke vragen niet de data. De obligate tevredenheidsmeting is vooral een mopper-monitor. Transparency Lab is het veranderplatform dat bij deze strategische vragen wél het antwoord geeft op: Waar staan we? Waar gaan we naartoe? Hoe komen we daar? Zijn we er al? Daarnaast: het is snel, gemakkelijk, heeft een hele korte doorlooptijd, een minimale belasting voor de organisatie en is zeer betaalbaar.

 

Meer weten over hoe Transparency Lab iets kan betekenen voor jouw bedrijf? Bezoek de stand op het HR Tech Event of doe mee met de workshop!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties