27
mei

3 vragen aan...Studytube

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2236
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ook Studytube is van de partij op het HR Tech Event. Dit leer- en ontwikkelplatform timmert gestaag aan de weg om het beste platform voor professionals te zijn.

Stel jezelf voor!
Organisaties zijn onderhevig aan razendsnelle verandering.  Voor de toekomstbestendigheid van je organisatie is het belangrijk dat de vaardigheden van je medewerkers meebewegen met de eisen die de markt aan hen stelt. De wijze waarop leren binnen organisaties wordt vormgegeven verandert tevens. Werknemers verlangen één overzichtelijke leeromgeving waarbinnen zij de regie hebben over hoe, wanneer en vaak ook wat ze leren.  

Studytube levert die ervaring. Studytube is het eerste Medewerker Ontwikkelingsplatform en biedt één platform voor het invullen, beheren en inzichtelijk maken van leren. Daarmee heb je één plek voor al je leeractiviteiten.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Studytube combineert verschillende leeroplossingen (Learning Management Systeem, Auteurstool en Trainingsaanbod) en het beheren van alle leervormen in één platform. Met Studytube maak je unieke combinaties van trainingsaanbod en leervormen die relevant zijn voor de context van je organisatie.

Waarom is Studytube onmisbaar voor HR?
Medewerkers verlangen steeds meer de regie over hun eigen ontwikkeling. Studytube geeft HR-professionals één overzichtelijk platform waarop HR de juiste leermix, het trainingsaanbod en -vormen, voor het invullen en beheren van de leerbehoefte kan aanbieden en beheren.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leren Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties