21
mei

3 vragen aan...Scorius

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2007
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In de aanloop naar het HR Tech Event spreken we alle standhouders en workshopgevers over hun bedrijf, de visie en waar ze voor HR het verschil kunnen maken. Scorius helpt HR dankzij data naar een hoger niveau te tillen.

Stel jezelf voor!
Scorius helpt organisaties met het selecteren, ontwikkelen en aansturen van talent door middel van een data gedreven HR-aanpak. Wij helpen klassieke HR business-vraagstukken oplossen door de combinatie van data science en online/mobile technologieën.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Scorius heeft 3 zelf ontwikkelde software modules. We meten maandelijks de betrokkenheid van medewerkers door middel van korte vragenlijsten, geautomatiseerde steekproeven en flexibele vragenlijsten. Hiermee meten we engagement, maar ook gedrag of corporate values. HR krijgt een real-time online dashboard zodat je van maand tot maand kan volgen hoe de betrokkenheid zich ontwikkelt. Scorius biedt verder een online tool voor doelen stellen, frequent feedback uitwisselen en beoordelen. Als laatste bieden we een module voor online assessment van medewerkers en teams. De data die dit oplevert kruisen we met andere data zoals klanttevredenheid, verzuim, verloop en financiële cijfers. Daarmee kunnen we de relatie leggen tussen HR en andere business KPI's. Met de hulp van de online/mobile software van Scorius kan HR of een direct leidinggevende beter selecteren, ontwikkelen en sturen op de bevlogenheid van medewerkers.

Waarom is Scorius onmisbaar voor HR?
Onderzoek toont aan dat HR-professionals die werken met data meer invloed hebben op de strategie en het resultaat. Datagedreven HR is de gouden kans voor HR-professionals die meer impact willen realiseren.

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties