12
juni

3 vragen aan...Nmbrs

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2468
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In de aanloop naar het HR Tech Event spreken we alle standhouders en workshopgevers over hun bedrijf, de visie en waar ze voor HR het verschil kunnen maken. Met nog 1 week te gaan spraken we Nmbrs.

Stel jezelf voor!
Wij zijn ervan overtuigd dat werknemers in iedere organisatie het succes bepalen. Daarom staan zij centraal in onze oplossingen. Met een focus op de werknemer, onze vakkennis en slimme innovaties willen wij samen met onze klanten de beste en mooiste apps realiseren. De gebruiksvriendelijke en efficiënte online software van Nmbrs® wordt als een revolutionaire doorbraak gezien op het gebied van HR- en salarisadministratie.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
De HR- en salarissoftware is een 100% online toepassing en ontwikkeld met de modernste technieken, is razendsnel en door wekelijkse updates altijd vooruitlopend op hun concurrentie. In digitale dossiers worden belangrijke data en documenten overzichtelijk opgeslagen. Op basis van de beschikbare data zoals verzuimuren, verzuimpercentages en FTE’s kunnen eenvoudige verschillende HR -rapportages gedraaid worden. Deze data kunnen als leidraad dienen bij het nemen van de juiste strategische beslissingen.

Het neemt administratief werk uit handen door verschillende HR-processen te automatiseren. Ook de maandelijkse salarisverwerking kan geheel zelfstandig worden uitgevoerd dankzij geautomatiseerde salarisverwerking met ruim 200 controles op wet- en regelgeving. Hierdoor komt HR echt toe tot de zaken die er toe doen, namelijk het aannemen, ontwikkelen en behouden van goed personeel.

Waarom is Nmbrs onmisbaar voor HR?
Onze software is onmisbaar omdat wij nog verder gaan in het automatiseren van de dagelijkse HR-taken, wat veel extra tijd oplevert. Tijd die ingezet kan worden in strategische en tactische HR-dienstverlening. Daarnaast kan door het koppelen met andere innovatieve en disruptieve software-applicaties, voor elk bedrijfsproces de beste applicatie gekozen worden. Vervolgens communiceren deze applicaties naadloos met elkaar, waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden en de kans op fouten kleiner wordt.

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties