15
mei

3 vragen aan...Effectory

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2295
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In de aanloop naar het HR Tech Event spreken we alle standhouders en workshopgevers over hun bedrijf, de visie en waar ze voor HR het verschil kunnen maken. Effectory wil de wereld een stukje mooier maken door middel van feedback.

Stel jezelf voor!

Effectory wil de werkende wereld mooier maken, door organisaties van binnenuit te verbeteren. Met behulp van de input van hun eigen medewerkers. Wij geloven erin dat medewerkers de kracht van een organisatie zijn. Hun energie en ideeën bepalen het innovatieve vermogen en wendbaarheid van organisaties. Zij zien als geen ander wat er goed gaat en wat er beter, slimmer, klantgerichter, goedkoper en leuker kan.

Effectory helpt organisaties met het verzamelen en benutten van de feedback en ideeën van hun eigen medewerkers. Met als doel: meer werkplezier voor medewerkers en energieke, duurzaam succesvolle organisaties.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Effectory biedt state-of-the-art feedbackinstrumenten, die wij volledig zelf hebben ontwikkeld. Het ophalen van feedback doen we met volle overtuiging en slimme, innovatieve feedbackinstrumenten. Bijvoorbeeld medewerkersonderzoek, pulse onderzoek, teamonderzoek, instroom- en uitstroomonderzoek. Medewerkers kunnen feedback geven met hun telefoon, ipad, laptop of vaste desktop. Met ons brede aanbod van feedbackinstrumenten kun je als organisatie op elk gewenst moment gedurende de hele employee journey feedback ophalen bij jouw medewerkers.  

Waarom is Effectory onmisbaar voor HR?
Het ophalen van feedback van medewerkers is een mooi én zorgvuldig vak dat Effectory al ruim 20 jaar als geen ander verstaat. Wij geloven erin dat medewerkers de kracht van een organisatie zijn. Hun energie en ideeën bepalen het innovatieve vermogen en de wendbaarheid van organisaties. Met de feedbackinstrumenten van Effectory geef je medewerkers een stem en krijg je inzicht in wat er goed gaat in jouw organisatie.

 

Samen met Effectory de werkende wereld verbeteren? Bezoek de stand op het HR Tech Event of doe mee met de workshop!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties