04
juni

3 vragen aan...e-office & work21

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1419
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Samen met E-Office organiseert work21 een workshop én zijn ze standhouders op het HR Tech Event. We praten met ze over het belang van technologie in HR.

Stel jezelf voor!
Work21 adviseert organisaties, traint en coacht professionals en realiseert gedragsveranderingen vanuit vier thema’s: adoptie van nieuwe technologie, slim werken & organiseren, leiderschap en vitale teams.

De adviseurs van work21 ondersteunen professionals en organisaties bij het werken in de 21ste eeuw. Work21 gaat uit van de kracht van mensen en we hebben een integrale aanpak ontwikkeld, waarmee we de verbinding leggen tussen de onderdelen mens, organisatie en technologie.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?

Een grote uitdaging voor iedere organisatie in de huidige wereld, is hoe om te gaan met de snel toenemende complexiteit. De aanleidingen voor de explosieve toename van complexiteit in onze samenleving zijn de digitale globalisering, nieuwe technologische innovaties, klimatologische veranderingen, politieke aardverschuivingen en de democratisering van kennis- en rekenkracht. De concurrentie kan vandaag de dag uit alle hoeken van de wereld komen, nieuwe technologieën kunnen ervoor zorgen dat bestaande bedrijven geen rol meer spelen. Innovatie is belangrijker dan ooit.

Om als organisatie een belangrijke rol te blijven spelen in de huidige economie is aanpassingsvermogen het grootste goed. Kunnen luisteren naar de samenleving, snel reageren op veranderingen in de markt door met de juiste producten en diensten te komen, op de juiste manier kunnen reageren op veranderende sentimenten over de reputatie van de organisatie, nieuwe inzichten ontwikkelen om de toekomst te kunnen voorspellen.

Maar hoe zorg je nu als HR dat mensen mee kunnen met al deze veranderingen?

Werken in de 21e eeuw vraagt om een integrale benadering waarin de mens centraal staat. Hoe kunnen we medewerkers in onze organisatie optimaal laten werken, welke competenties en vaardigheden zijn daarvoor nodig? Wat vraagt dit van leiderschap? Hoe gaan we als organisatie duurzaam ontwikkelen zodat we adaptief zijn en ons snel kunnen aanpassen aan de veranderde markt. Wat vraagt dit van ons als HR?

Waarom zijn jullie onmisbaar voor HR?
HR heeft een belangrijke rol in strategische organisatieontwikkeling. Digitalisering is daarin niet meer weg te denken, maar HR vindt dit vaak een lastig thema. We hebben de kennis en ervaring in huis om hierin te ondersteunen en adviseren zodat je als organisatie ook echt integraal kunt veranderen op basis van de visie en behoefte van de organisatie.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties