03
juni

3 vragen aan...Carerix

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1650
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Over 3 weekjes is het eindelijk zover: het HR Tech Event op 20 juni! Inmiddels staat de teller op 23 standhouders en 8 workshops. Dit keer stelden we de vragen aan Carerix, dat staffing & recruitmentsoftware levert.

Stel jezelf voor!
Wij zijn Carerix, leverancier van werving- en selectiedetacheringssoftware voor intermediairs en voor alle bedrijven met de behoefte aan een sterk werving- en selectiepotentieel. Samen met 65 Carerix collega’s en ons uitgebreide partnerkanaal leveren wij dagelijks solide en bewezen oplossingen in heel Europa.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Carerix is de kern van je recruitment- en detacheringsoplossing met slimme out-of-the-box partnerintegraties, waardoor je als recruiter, hiring manager of HR steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. Immers de markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten wijzigen snel en daar moet je én je werving- en selectiesoftware actief op inspelen. Carerix doet dit al meer dan 10 jaar voor meer dan 800 klanten in Europa.

Waarom is Carerix onmisbaar voor HR?
Het vinden, screenen, toetsen en behouden van talent is van strategische belang voor elke onderneming. Het definieert bij uitstek het succes van vandaag en de groei van morgen. Zonder goede hulpmiddelen is het lastig met de juiste snelheid en slagvaardigheid in de turbulente arbeidsmarkt de juiste talenten te vinden.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties