18
juni

3 vragen aan...Blue Carpet

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2248
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Ben jij er ook bij aankomende dinsdag op het HR Tech Event? Blue Carpet in elk geval wel! We stelden ze 3 vragen.

Stel jezelf voor!
Mijn naam is Jerry Ruitenberg en binnen Blue Carpet ben ik Growth Manager. In mijn rol houd ik mij bezig met het naar de markt brengen van onze oplossingen, ontwikkelen van ons partnerecosysteem en het fit houden van onze oplossing voor de laatste klantwensen.

Als Blue Carpet hebben we de ambitie om de talenten van de Nederlands beroepsbevolking inzichtelijk te maken. Om deze ambitie waar te maken hebben wij een uniek online talentenprofiel ontwikkeld waarmee mensen zichzelf kunnen profileren op de arbeidsmarkt en binnen hun organisatie(s). In lijn met onze visie hebben wij recentelijk o.a. oplossing ontwikkeld voor het individu, verschillende organisaties, AWVN, KvK en de uitzendwereld.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Op dit moment zijn er veel sociale platformen om ons heen waar mensen een profiel hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Linkedin, Facebook, Xing en het traditionele CV waarmee je tot op heden solliciteert. Bij geen van de verschillende sociale platform ben jij als kandidaat in controle van wat er met jouw profiel gebeurt. Daarnaast is de informatie over jouw talenten verspreid over de verschillende platformen. In de oplossingen die wij bieden zorgen wij dat jouw unieke talenten en presentatie daarvan terecht komen binnen 1 profiel, genaamd Profile Manager. Vervolgens ben jij als eigenaar van dit profiel in staat om te controleren wat er met dit profiel gebeurt en wie wat ziet. Stuur je bijvoorbeeld jouw profiel op naar een recruiter, dan zie jij of het is bekeken, hoe lang het is bekeken en of het door is gestuurd. Daarnaast zijn mensen in staat om met het behulp van dit profiel te participeren op onze recruitment & organisatieplatformen en relevante content te ontvangen in een persoonlijke stream op basis van de door jou aangegeven voorkeuren.

Afgelopen periode worden wij steeds vaker gevraagd door organisaties om talenten binnen de organisatie zichtbaar te maken. Specifiek voor deze vraag hebben wij PRMIncompany ontwikkeld. Met behulp van deze variant kunnen medewerkers elkaar vinden binnen de organisatie op basis van talenten en vervolgens kennis uitwisselen. Verder geven wij medewerkers de mogelijkheid om lid te worden van interne community’s (bijvoorbeeld kennisgroepen, projecten en afdelingen), te solliciteren op interne vacatures/opdrachten en op basis van jouw voorkeuren ontvang jij de voor jou relevante informatie in jouw unieke stream. Kortom weer een extra boost om al de talenten binnen jouw organisatie te vinden, activeren en te ontwikkelen!

Waarom is Blue Carpet onmisbaar voor HR?
De verschillende onderzoeken van Deloitte, Mckinsey en BCG geven aan dat de arbeidswereld aan het veranderen is en wij zien hier natuurlijk al de eerste tekenen van. Vast en flex vervagen, we gaan werken vanuit community’s en voor de toekomst worden mensen ingehuurd voor projecten op basis van hun talenten. Met behulp van ons totale productportfolio geven wij hier invulling aan. Zou het niet geweldig zijn als jij op basis van jouw unieke talent profiel gevonden wordt, als een organisatie kan tappen uit een oneindige pool van talent en de B.V. Nederland met 1 druk op de knop kan laten zien wat het talenten kapitaal is? Wij zijn er klaar voor!

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties