28
mei

3 vragen aan...be more you

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1944
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Iedereen ervaart wel eens stress, op werk en privé. Dankzij brainboosting helpt be more you je innerlijke rust te geven. We spraken be more you, die ook staan op het HR Tech Event.

Stel jezelf voor!
Mens en mensheid hebben slechts één fundamenteel probleem: een achterhaald overlevingsmechanisme in ons brein, dat triggert op ervaringen uit het verleden. Dit leidt tot stress bij individuen, veroorzaakt conflicten tussen mensen (collega’s, partners, familie) en escaleert tot wereldwijde problemen. Binnen be more you doen we er alles aan om mensen in staat te stellen om snel en structureel minder last te hebben van dit overlevingsmechanisme.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Met brain boosting hebben we een innovatieve en praktisch bewezen methode ontwikkeld die gebaseerd is op het natuurlijk leervermogen van het brein (neuroplasticiteit) waarmee dit mogelijk is. Door meting van en real-time terugkoppeling op hersenactiviteit zijn we in staat om sterke punten en ontwikkelruimte van klanten snel en objectief te visualiseren in een profiel inclusief bijbehorend rapport, het natuurlijk leervermogen van het brein in de hoogste versnelling te zetten snelle en blijvende ontwikkeling van professionele effectiviteit en persoonlijk geluk te realiseren.

Waarom is be more you onmisbaar voor HR?
De huidige tijd gaat gepaard met steeds snellere en grotere veranderingen. Dit vraagt heel veel van mensen. De begrippen ‘agility’ en ‘resilience’ zijn ondertussen mainstream geworden. Met onze aanpak hebben we een bewezen methode ontwikkeld die mensen in staat stelt om,in een uiterst turbulente omgeving, vanuit innerlijke rust en focus hun optimale bijdrage te leveren.

 

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties