26
mei

3 vragen aan...AFAS

Geplaatst door op in HRtech
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1440
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Over een paar weken is het zover: het HR Tech Event. Inmiddels staat de teller op 22 standhouders en 7 workshops. We spraken AFAS over wat zij voor HR kunnen betekenen.

Stel jezelf voor!
Wij zijn AFAS Software. Een Nederlands familiebedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt om administratieve processen, bijvoorbeeld de personeels- en salarisadministratie, te automatiseren. Daarnaast inspireert AFAS je om binnen jouw bedrijf anders, slimmer of beter te ondernemen.

Wat maakt jullie zo innovatief op HR tech gebied?
Met onze producten zorg jij ervoor dat je werk kan maken van je strategisch HR-beleid. Automatisering verdampt administratief werk en zorgt ervoor dat jij de belangrijkste kern- en stuurgetallen altijd actueel en beschikbaar hebt. Daardoor hou je veel meer tijd over de echt belangrijke zaken: de persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van medewerkers. En natuurlijk het aantrekken van het allerbeste talent voor jouw organisatie!

Waarom is technologie zo belangrijk voor HR?
Binnen de HR-functie heeft data altijd een prominente rol gespeeld en deze wordt alleen maar groter. Zeker als HR zijn rol als business partner invulling wil geven en een belangrijke bijdrage aan de business wil leveren. Een strategische invulling van HR is niet meer mogelijk zonder uitgebreide ondersteuning van HR Tech oplossingen.

En dat is precies de reden dat wij met ons product kant-en-klare hypermoderne HR-dashboards uitleveren waar onze klanten direct mee aan de slag kunnen. Meer weten? Bekijk het onderstaande filmpje.

 

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Technologie

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties