HRzone

HRzone is het onafhankelijke kennisplatform van HRcommunity, onder het motto kennis in zicht. Op HRzone vind je kennis op het gebied van HR in de breedste zin van het woord.

De redactie van HRzone creëert, filtert en verzamelt relevante content. De onderwerpen op HRzone variëren van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt tot en met de nieuwste trends op het gebied van gamification. In de voortdurende brij aan informatie bied HRzone jou een filterfunctie. Onze focus ligt op het delen van kennis, inspireren en prikkelen. Alle aspecten uit het HR-vakgebied zijn in kennisdomeinen ondergebracht. Een overzicht van deze domeinen vind je hier.

Als bezoeker en auteur van HRzone word je uitgedaagd om zelf de discussie en dialoog aan te gaan over verschillende thema's. Op deze manier leveren we een bijdrage aan kennisontwikkeling en -deling in het vakgebied. Dit gebeurt niet alleen op de website, maar ook via diverse social media.

Een initiatief van HRcommunity

HRzone is onderdeel van HRcommunity, een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties.

Contact met HRzone

Wil jij je schrijven of adverteren op HRzone? Neem dan contact met ons op via . We onderzoeken graag de mogelijkheden met je.

×