18
juli

De DAO het businessmodel van de toekomst

Geplaatst door op in Opinie
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2594
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In een onregelmatige serie vlogs deelt Willem Scheepers zijn visie. Deze keer in deel 3 gaat hij in op de decentralized autonomous organization oftewel de DAO als businessmodel van de toekomst.

 Kijk hier naar vlogs van Willem Scheepers over Veranderen: Lean, Six Sigma of Kaizen?, Disruptieve technologie en HR en Imtech en de totalitaire organisatiestructuur

Meer lezen?

Lees dan het artikel dat Willem over DAO's schreef.

Zelf vloggen en kun je daarbij ondersteuning gebruiken? Kom dan op 15 september naar de workshop Inspireer met jouw vlog

beeld: pexels

Waardeer dit blogbericht:
0

Organisatie Ontwikkeling, daarin ligt de focus van mijn activiteiten. Iedere organisatie ontwikkelt zich, vaak ook nog eens volgens logische patronen. Omdat we ons de ontwikkeling van de organisatie niet altijd bewust zijn, ligt er binnen veel organisaties een focus op organisatieverandering. De uitdagingen waarmee dat gepaard gaat, kunnen vaak worden voorkomen.


Mijn benadering is vanuit de mens-kant: een organisatie is tenslotte een samenspel van mensen. De insteek is Strategisch Human Resources Management resp. de zachte of menselijke kant van Organisatie-Ontwikkeling en -Verandering. Vertaald is dit de combinatie People Management & Business Transformation. Binnen die activiteiten pas ik het KAIZEN principe toe van de lerende organisatie.


Mijn Passie ligt bij Commitment, Commitment aan dat wat je doet. Commitment dat wordt versterkt door de manier waarop je Communiceert.
Je Commitment, je Communicatie ligt aan de basis van Vertrouwen. Het ligt aan de basis van Persoonlijk Leiderschap.


 linkedin icontwitter icon