25
mrt

Wil jij een podium en een bijdrage leveren aan HRcommunity? Word moderator!

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3695
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Wij zijn op zoek naar vakinhoudelijke professionals die een bijdrage willen leveren aan het verder bouwen van HRcomunity, de community in Nederland voor HR & Change.

HRcommunity

HRcommunity heeft inmiddels meer dan 55.000 leden. Met verschillende websites, LinkedIn groepen en verschillende bijeenkomsten verbinden wij mensen uit de community. Zo stellen wij hen in staat om het dialoog aan te gaan, kennis uit te wisselen en elkaar te helpen aan een baan.

Omdat de community steeds harder groeit, zijn wij op zoek naar moderatoren. Dit zijn professionals die werkzaam of geïnteresseerd zijn in het HR & Change vakgebied en een specifieke interesse hebben voor een thema. Bijvoorbeeld leiderschap, talentmanagement of arbeidsvoorwaarden.

Een moderator helpt de community bij het faciliteren van dialoog en het aanjagen van discussies. Daarnaast kan een moderator een bijdrage leveren op een van onze live bijeenkomsten. Hiermee brengt een moderator het niveau van de kennisdeling omhoog.

Wij bieden een moderator een podium binnen onze community zodat de moderator zich kan profileren binnen zijn of haar domein. Daarnaast krijgt de moderator de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende initiatieven van HRcommunity.

Geïnteresseerd?

Wij zoeken voor de volgende kennisdomeinen een moderator:

Kennisdomeinen

 

Arbeidsmarkt (AMC, Recruitment etc.)

Arbeidsrecht

Arbeidsvoorwaarden

Coaching & Training

Diversiteit

HR Analytics & Metrics

HRD

Leiderschap

Organiseren (HNW & Sociale innovatie)

Talentmanagement

Social Media & Personal Branding

Technologie

Verandermanagement

Vitaliteit


Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Joren de Koning, via  . Laat daarbij jouw emailadres en telefoonnummer achter en geef aan voor welk kennisdomein je wilt modereren.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties