17
mrt

Toekomst van Werk: unieke bijeenkomst op 11 juni

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2780
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 11 juni organiseert HRcommunity een unieke bijeenkomst over de gevolgen van maatschappelijke, technologische en economische veranderingen op het werk en leven van mensen op een bijzondere locatie, EYE Amsterdam.

De toekomst van werken

De economie krabbelt voorzichtig overeind, maar toch overheerst een onzeker gevoel over de nieuwe tijd die is aangebroken. Werknemers twijfelen of ze over de competenties beschikkend die bij het nieuwe werken horen; de traditionele arbeidsverhoudingen staan op scherp en we weten niet goed hoe we deze veranderingen moeten inpassen in een stabiel en rechtvaardig sociaal-economisch bestel.

Organisaties moeten ook leren omgaan met deze onzekerheden, ook al hebben zij paradoxaal genoeg vaak aan de wieg gestaan van deze veranderingen door innovaties in productie en dienstverlening. Genoeg redenen dus om samen de gevolgen van deze veranderingen te bekijken vanuit verschillende perspectieven.

Internationale sprekers

Lynda Gratton gaat in op de positieve en negatieve gevolgen van ingrijpende veranderingen op het gebied van onder andere technologie, mondialisering en demografie op ons werk en ons leven. Gratton is een internationaal gerespecteerde autoriteit op het gebeid van HRD. In Nederland is ze met name bekend om haar boek De Werkrevolutie.

De komende tijd zullen we veel aandacht geven aan De Toekomst van Werk. Houd HRzone in de gaten en volg ons op twitter voor de laatste nieuwtjes en leuke acties.

Jij bent er toch ook bij?

Waardeer dit blogbericht:
0