03
apr

Toekomst van Werk: Toonaangevende sprekers over actuele thema’s

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 15512
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 11 juni organiseert HRcommunity een unieke bijeenkomst, Toekomst van Werk, over de gevolgen van maatschappelijke, technologische en economische veranderingen op het werk en leven van mensen op een bijzondere locatie, EYE Amsterdam.

Eerder vertelden we al wat meer over deze bijeenkomst en publiceerden we een interview met key note spreker Lynda Gratton. In dit nieuwsbericht vertellen we meer over Gratton en de andere sprekers.

Sprekers Toekomst van Werk

Lynda Gratton is een internationale spreker van wereldformaat. Haar onderzoekswerk heeft ze vertaald naar boeken zoals Glow, Hotspots en natuurlijk haar bekendste werk The Shift dat in Nederland verschenen is onder de titel De Werkrevolutie.

René ten Bos, die vorig jaar de spits afbeet, neemt deze dankbare klus dit jaar weer op zich. Hij vraagt zich af hoe het zit met arbeid, werk en het vergaren van inkomen. Hij zal ook een relatie leggen met zijn nieuwste boek Water, een geofilosofische verkenning.

Aukje Nauta geeft haar visie op de ontwikkeling van de arbeidsrelaties en speciaal vanuit sociaal psychologische perspectief. Met haar boek Tango op de Werkvloer heeft ze hier al een unieke inkijk ingegeven. Met pamflet2.nl gaat ze verder op het pad van sociale innovatie.

Jonathan Holslag heeft enkele maanden geleden zijn visitekaartje afgegeven bij De Wereld Draait Door. Hij gaf daarnaast in het VPRO programma Tegenlicht een bijzondere inkijk in de rol van Europa op het wereldtoneel van waardetoevoeging. Dit alles naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek De Kracht van het Paradijs. Hij gaat tijdens in op de betekenis van arbeid en arbeidskansen voor Europa op het wereldtoneel.

Michiel Schoemaker is de dagvoorzitter en zal zeker zijn visie op Toekomst van Werk geven voor, tijdens en na de interactie momenten.

Meld je aan voor Toekomst van Werk

Datum: 11juni
Locatie: EYE Amsterdam
Prijs tickets: € 595, 4 = 3 actie
Tijd: 9.30 - 17.30
Voor meer informatie of direct inschrijven, klik hier.

Waardeer dit blogbericht:
0