07
mei

Toekomst van Werk: onderwerpen

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 19940
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op 11 juni organiseert HRcommunity Toekomst van Werk, over de gevolgen van maatschappelijke, technologische en economische veranderingen op het werk en leven van mensen. Eerder vertelden we al meer over deze bijeenkomst, publiceerden we een interview met key note spreker Lynda Gratton en vertelden we meer over de andere sprekers. Vandaag gaan we dieper in op de onderwerpen die aan bod komen. 

Trends en ontwikkelingen

Technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen, robotisering, digitalisering en een herschikking van diensten. Een veranderende omgeving en de opties voor hervorming van de arbeidsmarkt.

Arbeidsrelaties en Waarde van werk

Autonomie, zelfredzaamheid, sociale verbinding en een nieuwe fundering voor arbeidsrelaties. Aan welke voorwaarden moet een samenleving voldoen die lijkt te worstelen met de functie en inrichting van arbeid en kampt met een vastgelopen arbeidsmarkt?

Rol voor HR

Nieuwe vormen van samenwerken en organiseren vragen om nieuwe vormen van omgaan met menselijk 'kapitaal'. Wat is de functie en toegevoegde waarde van HR in de toekomst? En welke invloed en rol heeft HR in deze transitie?

Meld je aan voor Toekomst van Werk

Datum: 11 juni
Locatie: EYE Amsterdam
Prijs tickets: € 495 tot en met 11 mei, daarna € 595,- of maak gebruik van de 4 = 3 actie
Tijd: 9.30 uur - 17.30 uur

Voor meer informatie of direct inschrijven, klik hier.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32