20
mei

Masterclass Human-to-Human

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2602
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Sinds eind vorige eeuw is er een wereldwijze belangstelling voor een harmonieuze combinatie van de 3 P's (People, Planet en Profit/Prosperity). Bedrijven zijn niet langer alleen geïnteresseerd in (maatschappelijke) winst, maar ook in het milieu en in mensen. Die laatste factor is voor veel bedrijven nog wat ongrijpbaar. Daarom organiseert het Rode Kruis, specialist in people, in samenwerking met Nijenrode University en MVO Nederland, op dinsdag 3 juni een masterclass Human-to-Human. Laat u inspireren en motiveren!

Programma

Tijdens een intensieve dag nemen drie topsprekers u mee in de theorie en praktijk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan het woord komen André Nijhof (Associate Professor, Nyenrode Business Universiteit), Mickey Huibregtsen (voormalig Chairman, McKinsey & Company Benelux) en Maurits Groen (Social Entrepreneur, WakaWaka).

Deelname

Deze masterclass is voor iedereen die geïnteresseerd is in 'human to human' en MVO.

Deelname aan de Masterclass kost 485 euro excl. BTW. De deelnemersgelden dienen volledig ter dekking van de kosten van de Masterclass. Mocht na afloop blijken dat de belangstelling voor de Masterclass groot was en er meer inkomsten waren dan kosten, dan besteedt het Rode Kruis het surplus aan noodhulp voor slachtoffers in Syrië.

Optioneel bieden wij u aan om aansluitend te blijven dineren in het penthouse van Corpus. Het diner begint om 18.00 uur. De kosten voor het diner bedragen 75 euro excl. BTW per deelnemer.

De Masterclass Human-To-Human is een initiatief van het Rode Kruis en wordt georganiseerd in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en MVO Nederland.

 RodeKruisNyenrode  MVO

 

Schrijf u in en ontvang een boek!

HRcommunity geeft een gratis boek weg bij deelname aan de Masterclass van het Rode Kruis. U kunt na afloop van de Masterclass, een keuze maken uit de volgende boeken:

Om deel te nemen aan deze actie, dient u op het aanmeldformulier aan te geven, dat u via HRcommunity/ HRuniversity bent gewezen op deze Masterclass. Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Masterclass. Aanmelden kan tot en met 26 mei. 

Waardeer dit blogbericht:
0