28
apr

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 9

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2404
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we vanaf vandaag dagelijks artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 9: Laura Kerckhoffs met een haka-filmpje.

Laura: 'Waar word ik vrolijk van bij AFAS? De 350 collega’s die er werken! Samen werken we hard om klanten blij te maken, maar er is gelukkig tijd over voor gekke dingen zoals de HAKA op maandagochtend. Lachen, gieren, brullen natuurlijk bij de opnames.. Een buitenstaander kijkt er misschien wat vreemd tegenaan, maar dit is AFAS....350 blije eikels.'

 

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

Afbeelding: Pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32