27
apr

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 8

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1994
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we vanaf vandaag dagelijks artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 8: Kasper Doppen, lid kernteam HRcommunity, met een tafeltennis-selfie.

Kasper: 'Om rugklachten en slapende benen van het zitten achter mijn macbook te voorkomen, probeer ik elk half uur op zijn minst even te gaan staan of iets te gaan drinken. Daarbij hebben wij het geluk dat we in het ultra hippe en populaire B.Amsterdam zitten: hier staat ook een pingpongtafel, waar ik weliswaar veel te weinig gebruik van maak, maar onlangs weer wel en wat was dat leuk! Mijn nieuwe collega Merijn en ik kregen hier echt energie van en werden hier heel blij van. Dat gaan we dus vaker doen: waar zo'n kwartiertje wel niet goed voor is!'

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32