16
juni

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 22

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1896
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 22: Alexander Kjerulf, Chief Happiness Officer bij Woohoo inc over arbejdsglaede.

Alexander Kjerulf reist de wereld rond met zijn boodschap: zorg ervoor dat je gelukkig bent in je werk! Na slapen is werken immers de bezigheid die de meeste tijd in beslag neemt tijdens je leven. Kjerulf gaat in zijn TEDx talk onder meer in op de betekenis van arbejdsglaede en waarom werkgeluk een woord is dat uitsluitend in Scandinavische landen voorkomt. En hoe kan het dat mensen in Scandinavische landen wel gelukkig zijn op het werk, maar dat ze niet de gelukkigste mensen ter wereld zijn? Hij geeft ook de twee belangrijkste sleutels tot arbejdsglaede: resultaten en relaties.

 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Cultuur Motivatie Patronen

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32