14
juni

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 21

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1966
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 21: Muziek om blij van te worden.

 Als er iets is waar je vrolijk van kunt worden, is het wel muziek. Ons digitale magazine, geheel gewijd aan joy@work, staat dan ook een lijstje met muziek waar wij vrolijk van worden. Vanzelfsprekend staat Pharell Williams er ook in met Happy. Benieuwd welke nummers nog meer op onze playlist staan? Lees dan verder in het magazine.

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

beeld: unsplash

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32