19
apr

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 2

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1653
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we vanaf vandaag dagelijks artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 2: Remco Mostertman, lid kernteam en oprichter van HRcommunity.

 'Mijn absolute topper is deze video, het afscheid van World's Most Loved CEO.' Mark Sabba verwachtte een gewone dag op kantoor, maar werd verrast door al zijn medewerkers. Het loont om het hele filmpje af te kijken; aan het einde krijgt hij een kopje koffie van oprichter van Net-A-Porter Natalie Massanet en zien we zijn kantoor. Als je het pak en de schoenen ziet van Sabba zou je niet verwachten dat hij CEO was van de fashion portal Net-A-Porter.

 

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork

 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

Beeld: Pixabay 

Waardeer dit blogbericht:
0