08
juni

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 19

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 1980
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 19: Het tweeterview

Op vrijdag 8 april deed Emke Daniëls (@emke_daniels) de oproep: wie doet er volgende week mee aan een #tweeterview (een interview op twitter) over #werkplezier? Met elke dag één vraag. Hier lees je de – soms verrassende, soms herkenbare, maar vooral leerzame en leuke – antwoorden (interpunctie is aangepast) op één de vijf vragen. Het complete tweeterview kun je lezen in ons digitale magazine, geheel gewijd aan joy@work. 

Welke tip heb jij voor anderen om werkplezier te vergroten?

Britt Brackenie: Krijg inzicht in je drijfveren en doe meer wat jou energie oplevert.

Charlotte Molenaar: Vernieuwend blijven en uitdaging opzoeken geeft m.i. nieuwe impuls + werkplezier.

Henrieke van Diermen: Doe elke dag vooral wat voor jou zin heeft en zin geeft!

Leah ter Horst: even niets en maximaal achterover leunen in je bureaustoel #stopdoing #justbe. Check @calm voor nog veel meer moois voor meer werkplezier en misschien wel voor plezier in alles.

Ton Broekhuis: #werkplezier #tip (RED: zie afbeelding).

Emke Daniëls: Dank!  

Lees het vollledige tweeterview in ons joy@work magazine

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

beeld: Calm

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32