02
juni

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 18

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2093
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 18: Tom & Dieuwke van B.Amsterdam

 tomendieuwke

Zodra je B. Amsterdam binnenkomt, zie en voel je het: het bruist van de energie. Start-ups, creatieve bedrijfjes en corporates zijn hier door elkaar gevestigd. Dieuwke van Buren (25) organiseert van alles rond de meetings & events en zorgt voor verbetering van alle processen, Tom Jacobs (22) regelt de facilities. Zij vertellen waarom het zo leuk is om te werken in B. Amsterdam.

Werkplezier

Dieuwke wordt vooral happy van het projectmatige werken. ‘Het is fijn om iets af te ronden. Als ik tijdens een event rondloop, groot of klein, dan kan ik daar zó blij van worden. Als bij een event van 400 man ineens members komen meekijken en iedereen loopt door elkaar, al die verschillende mensen, daar krijg ik energie van!’ Tom vult aan: ‘Ik word blij als ik in de lift sta en mensen positief hoor praten over B. Dat kunnen medewerkers of bezoekers zijn. Of als mensen die hier werken een rondleiding geven aan anderen en ik luister mee naar hun enthousiaste verhalen, dan denk ik: Job well done.’

Lees het vollledige interview in ons joy@work magazine

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

beeld: B.Amsterdam

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32