24
mei

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 15

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2612
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 15: Inge Horrevorts, stagiair bij ING over de werkplek als bron van inspiratie.

'Een werkplek waar je je comfortabel voelt en jezelf kan zijn, daar word ik ontzettend blij van! Ik loop stage bij ING in Amsterdam, waar ik vlak na een grote verbouwing terecht kwam. Veel teams bij ING werken agile, en ze wilden daar een passende creatieve en inspirerende werkomgeving bij creëren.

Me ergens thuis voelen is voor mij een van de meest belangrijke criteria voor het kiezen van een bedrijf waar ik wil werken. Ik denk dat een werkomgeving die persoonlijk aanvoelt hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

In mijn kantoor vind je een samensmelting van werkplekken en open ruimtes, wat veel gelegenheid tot elkaar ontmoeten biedt. Wat mij betreft leidt een inspirerende omgeving op deze manier tot een betere werksfeer.

Een prettige werkomgeving voor mij is een omgeving die uitnodigt tot een kopje koffie met collega’s, lunchen met andere stagiaires en ontmoeten van ING-collega’s van andere afdelingen. En dat zijn nu net de bezigheden die voor mij als stagiair heel waardevol zijn!

Hoe is jouw werkomgeving? En hoe ondersteunt jouw werkomgeving jou in je dagelijkse bezigheden?'

Inge Horrevoets

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

beeld: unsplash

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32