12
mei

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 12

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2323
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we twee keer per week artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 12: Sara Mars, communicatieadviseur bij ManpowerGroup Nederland, met Jason Mraz.

'Ik word tijdens het werk heel vrolijk van de zonnige liedjes van Jason Mraz. En dan niet het recentere kwijl- en slijmwerk, maar vooral zijn oudere albums. Hij is een echte woordenkunstenaar en propt een indrukwekkend aantal lettergrepen in elke regel. Doordat ik al die woorden en zinnen ook daadwerkelijk wil horen, is het niet de beste muziek voor als ik me moet concentreren. Zelf schrijf ik tijdens mijn werk geregeld ook teksten (al zijn die dan iets minder poëtisch en zelden rijmend). Instrumentale achtergrondmuziek werkt in dat geval beter, maar nu en dan een pauze en een klein rondedansje is natuurlijk alleen maar gezond. Deze, bijvoorbeeld. Of deze.'

 

Zie dan nog maar eens stil te zitten! Als dit naar meer smaakt, raad ik je zeker de albums Waiting for my rocket to come en Mr. A-Z aan.

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

 

beeld: unsplash

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32