29
apr

Hrhackathon joy@work: waar word jij vrolijk van? - deel 10

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2382
  • 0 reactie
  • Afdrukken

In aanloop naar de HRhackathon op 23 juni publiceren we vanaf vandaag dagelijks artikelen, blogs en video’s waar wij vrolijk van worden. Om 12.00 uur, zodat jij met een glimlach de lunch ingaat. Vandaag deel 10: Tanya Bloemhoff, lid kernteam HRcommunity, met Debiteuren Crediteuren.

Tanya: 'Ik word heel blij van werken bij HRcommunity en in B.Amsterdam: allemaal compleet verschillende mensen die elkaar niet zien als een bedreiging, maar juist als een aanvulling. Die hard werken, maar ook veel lol maken op zijn tijd. Voor mij is Jiskefets Debiteuren Crediteuren het ultieme voorbeeld van collega's die zichzelf mogen zijn, maar elkaar ook in de maling kunnen nemen. Met duurzame inzetbaarheid avant la lettre: van volleyen of stiften op de werkplek, tot "Stond vanochtend bij de tramhalte ..." en de lunchtrommel "Wat heb jij erop?"'

Waar word jij vrolijk van?

Stuur ons jouw afbeelding, muziekfragment, artikel, of video waar jij vrolijk van wordt en wie weet sta jij binnenkort ook op HRzone. Stuur een e-mail of berichtje via Facebook of Twitter. Gebruik de hashtag #hrhackathon en #joyatwork 

Meer weten over dit onderwerp? Kom dan naar de HRhackathon op 23 juni in B.Amsterdam: Werkplezier, betrokkenheid en bevlogenheid leiden tot innovatievere en creatievere medewerkers, een daling van het verzuim en een verhoging van de productiviteit. HR vervult hierbij een cruciale rol!
Joy@Work is een HRhackathon waar je samen met je team aan de slag gaat met jouw business case. De meetlat is: werkplezier.

HRhackathon: Joy@Work l 23 juni 2016

Datum: 23 juni 

Locatie: B.Amsterdam

Tijden: 9:00 – 17:00 uur

Kosten: Teamticket € 849 ex. BTW (een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen)

Meer informatie en inschrijven

Afbeelding: Pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32