27
okt

HRcommunity maakt radio! Over learning agility, multipliers en diminishers

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2609
  • 0 reactie
  • Afdrukken

De eerste radio-uitzending van HRcommunity is een feit! Op 26 oktober waren wij live te beluisteren op New Business Radio met het radioprogramma Future@Work! We deelden inzichten over de toekomst van werk, nieuwe manieren van organiseren en veranderen. In de uitzending van Glenn van der Burg (People Power) waren Koen Hofkes (van HFMtalentindex) aan het woord over Learning Agility én Mariëlle van den Broek (van VDS consultants en Gooiconsult) over leidinggeven als een multiplier.

Learning Agility

Verandering is niet meer iets van af en toe, maar van elke dag. Hoe goed zijn je medewerkers in veranderen en welke vormen van verandervermogen zijn er eigenlijk? Koen licht toe dat er vier soorten learning agility zijn en één motor die alles kan versnellen. Succesvol veranderen doe je nadat je jezelf kent en weet hoe het gesteld is met de Learning Agility van je organisatie. HFM doet samen met Raymakers vd Bruggen en HRcommunity onderzoek naar de Learning Agility van HR. Ben jij een HR Professional? Dan kun je nog tot 31 oktober meedoen aan het onderzoek. Je ontvangt gratis een rapport over jouw eigen Learning Agility, ter waarde van 300 euro p.p. Klik hier om mee te doen.

Multipliers

Mariëlle van der Broek zoomt in haar verhaal in op de rol van de leidinggevende bij het optimaal benutten van talent. Uit wereldwijd onderzoek naar Multipliers door Liz Wiseman, die door VDS en Gooiconsult naar Nederland is gehaald, blijkt dat het verschil tussen een zogenaamde ‘Multiplier’ en een ‘Diminisher’ nogal groot is. Medewerkers met een Multiplier-baas benutten 95% van hun talent, terwijl medewerkers van een Diminisher-baas slechts 48% van hun talent benutten. Luister naar het programma om te horen hoe je talent meer en beter kunt benutten.

Luister de uitzending

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32