27
juni

HRcommunity lanceert een whitepaper database.

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2865
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Bij HRcommunity geloven we dat het delen van kennis een essentiële factor is voor de ontwikkeling van alle HR professionals. Daarom lanceren we een gratis toegankelijke database.

Gebruiksgemak

De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om dit nieuwe platform op te zetten en te vullen. We bieden een verzameling van whitepapers en onderzoeksrapporten aan die verdeeld zijn in categorieën als arbeidsmarkt en vitaliteit hierdoor is het voor jou als gebruiker een fluitje van een cent om de paper te vinden waar jij naar op zoek bent.

Interactief

Net als veel van onze andere initiatieven, heeft dit platform een interactief karakter. We nodigen je van harte uit om zelf (eigen) whitepapers in te dienen. Maandelijks nomineren we een whitepaper van de maand en de winnaar hiervan krijgt vanzelfsprekend een mooie beloning, namelijk een social media pakket ter waarde van maar liefst 450 euro of een plaatsing van een advertorial ter waarde van 750 euro. Daarnaast blijven we zelf ook voortdurend op zoek naar de laatste relevante kennis en informatie. 

Neem gerust een kijkje

Heb je praktische vragen met betrekking tot jouw dagelijkse werkzaamheden en ben je benieuwd naar oplossingen van anderen? Of snak je naar meer kennis en wil je je verdiepen in het vakgebied? Neem dan snel een kijkje in onze spiksplinternieuwe whitepaper database. Heb je zelf een whitepaper geschreven? Neem contact met ons op en wie weet kunnen we je blij maken met het social media pakket of de advertorial!  

beeld: unsplash

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: E-learning HRD Leren

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32