04
feb

Gratis webinar: Succes in cruciale gesprekken – Willeke Kremer

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2282
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen. Herken je dit? Tijdens een belangrijk gesprek laaien de emoties op, de ander schiet in de verdediging, of klapt juist dicht. Een oplossing is ver te zoeken en de relatie komt onder druk te staan. Hoe maak je iets bespreekbaar wat gevoelig ligt? Hoe ga je om met een gesprek waarbij veel op het spel staat, de meningen tegenstrijdig zijn en de emoties hoog oplopen.

Uit onderzoek blijkt dat organisaties die hun cruciale gesprekken succesvol voeren, betere resultaten halen en sterkere relaties bouwen. Mensen spreken zich uit en durven anderen aan te spreken door de dialoog aan te gaan. Met betere samenwerking en betere resultaten tot gevolg.

Tijdens de Freelunch leert Willeke Kremer je een cruciaal gesprek te herkennen en de eerste stappen te nemen om te zorgen voor een goede start van een cruciaal gesprek. Tevens behandelt ze de uitkomsten van een onderzoek dat de vijf cruciale gesprekken voor een soepel verlopend project weergeeft.

Willeke Kremer is spreker, trainer en mede-eigenaar van VitalSmarts Benelux. Willeke is mastertrainer Cruciale gesprekken (Crucial Conversations) en Beïnvloeden van gedrag (Influencer). Als veelgevraagd trainer en spreker reist zij in binnen- en buitenland.

Dit seminar zal beginnen op donderdag 06 februari 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur en is kosteloos te volgen vanuit huis of kantoor met je pc, laptop of tablet.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken.

Waardeer dit blogbericht:
0
Getagged in: Leren Organiseren Patronen

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties