08
jan

Gratis webinar: Stop met stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen! - Frans van Loef

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3179
  • 0 reactie
  • Afdrukken

2014, nieuwe plannen, maar waar haal je de tijd vandaan voor die nieuwe plannen? In iedere organisatie is direct capaciteit vrij te maken die je extra kan in zetten op top doelstellingen! Hoe maak je binnen 4-6 weken organisatiecapaciteit vrij en met welke twee principes voorkom je dat organisatiecapaciteit over teveel zaken verdeeld wordt? 

Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het een is nog niet af of het volgende sta alweer voor de deur'. Organisaties zitten overvol en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit "Stapelgedrag" heeft ver strekkende gevolgen: de focus verdwijnt, mensen in organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren. Organisaties zijn stapelgek en toch is dit daadkrachtig en effectief tegen te gaan. Mensen slimmer laten werken is niet de zaligmakende oplossing, voorkomen van stapelgedrag heeft veel grotere impact.

Frans van Loef is auteur van het boek 'Stoppen met Stapelen'. Vanuit Freecapacity ondersteunt hij organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen. Deze webinar zal beginnen op donderdag 16 januari 2014 van 12:15 en duren tot ongeveer 12:45 uur en is kosteloos te volgen vanuit huis of kantoor met je pc, laptop of tablet.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

Dit webinar wordt georganiseerd door Freelunch: wekelijks een half uur inspiratie, interactie en nieuwe inzichten in een gratis live webinar. Wordt tijdens de lunch bijgepraat door topsprekers, hoogleraren, ondernemers en auteurs. Freelunch bied je minimaal één zakelijk relevant inzicht om jou en je business vooruit te helpen. Kan je het webinar donderdag niet rechtsreek bijwonen, maar wil je het wel graag zien? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop een e-mail met een link om het webinar terug te kijken. 

Waardeer dit blogbericht:
Getagged in: Organiseren Patronen

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties