15
dec

Gratis lunchwebinars: de digital workspace - deel 3

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2675
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Donderdag om 12.30 uur neemt Bas Krikke je mee in deel 3 van een reeks lunchwebinars over de digital workspace. In dit laatste deel staat mens en technologie centraal. Schrijf je nu nog in voor de laatste webinar. Dit kan ook als je de eerste twee delen hebt gemist.

De digital workspace, wat is dat?

De digital workspace is een verandering van werkcultuur, dus bij uitstek een onderwerp waar HR een rol in heeft. Sterker nog, we zien internationaal dat HR vaker in organisaties de leidende rol pakt. Jane McConnell, al meer dan 10 jaar onderzoeker naar de rol van intranet en de digital workspace in organisaties, ziet deze trend ook.

Een nieuwe fase in het nieuwe werken, dat is de digital workspace. Als je laagdrempelig kennis wil maken met het onderwerp én meteen praktische handvatten wilt om er in 2016 mee aan de slag te gaan, volg dan de serie webinars. Op 3 en 10 december waren de eerste lunchwebinars. Als je deze hebt gemist, kun je nog steeds deel drie bijwonen. Schrijf je in via onderstaande button.

Mens en technologie

Het thema van lunchwebinar drie is mens en technologie:

  • Individueel: Kan ik mijn stem laten horen? Deelnemen in discussies? Kan ik mijn mening ventileren? Gericht op persoonlijke productiviteit.
  • Business: Kan ik als team zorgen dat ik producten lever? Kan ik bij de klantinformatie om beslissingen te nemen?
  • Enterprise: zoeken naar informatie. Denk aan enterprise search.

Schrijf je in voor lunchwebinar 3

17 december om 12.30 uur start de derde webinar, die maximaal twintig minuten duurt. Inschrijven kan nog via onderstaande button.

Krikke lunchwebinar3Beeld: pixabay.com

 

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32