09
dec

Gratis lunchwebinars: de digital workspace - deel 2

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2633
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Morgen om 12.30 uur kun je deel twee van de reeks lunchwebinars van Bas Krikke bijwonen. Wat is digitaal werken en hoe pak je het aan? Welke facetten zijn belangrijk? Wie hebben er belang bij? Deze vragen beantwoordt Bas tijdens drie webinars. Dit keer staat Organisatie & Technologie centraal. Schrijf je nu nog in voor een of meer webinars.

De digital workspace, wat is dat?

De digital workspace zeg je? Dat is toch iets voor IT en niet voor mij als HR? Mis! De digital workspace is geen IT-project maar een verandering van werkcultuur, dus bij uitstek een onderwerp waar HR een rol in heeft. Sterker nog, we zien internationaal dat HR vaker in organisaties de leidende rol pakt. Jane McConnell, al meer dan 10 jaar onderzoeker naar de rol van intranet en de digital workspace in organisaties, ziet deze trend ook.

Een nieuwe fase in het nieuwe werken, dat is de digital workspace zeker. Als je laagdrempelig kennis wil maken met het onderwerp én meteen praktische handvatten wilt om er in 2016 mee aan de slag te gaan, volg dan de serie webinars. Op 3 december was de eerste lunchwebinar. Als je deze hebt gemist, kun je nog steeds deel twee en drie bijwonen. Schrijf je in via onderstaande button.

Organisatie & Technologie

Het thema van lunchwebinar twee is Organisatie & Technologie. Bas besteedt aandacht aan de onderwerpen proces, structuur en reach:

  • Proces: hoe snel kun je een proces aanpassen bij (onverwachte) veranderingen in de markt?
  • Structuur: structuur betekent dat je op andere samenwerkingsvormen kunt uitkomen, vaak ondersteunt door technologie.
  • Reach: kun je met een smartphone of tablet wel bij alle bedrijfsinformatie?

Schrijf je in voor de lunchwebinars

10 december om 12.30 uur start de tweede webinar, die maximaal twintig minuten duurt. Inschrijven kan nog via onderstaande button.

Work21WebinarsKrikke

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32