17
apr

De visie van generatie Y op werken en organiseren in de toekomst?

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2162
  • 0 reactie
  • Afdrukken

AFAS Software heeft Peperclip gevraagd om een onderzoek te doen naar de visie van generatie-Y op werk, HRM en e-HRM in de toekomst. 10 studenten Human Resources Management en 5 werkende leden van 'de grenzeloze generatie' gaven hun visie.

 Uit dit onderzoek blijkt dat organisaties er binnen 10 jaar niet meer hetzelfde uitzien. Dit onderzoek heeft verschillende publicaties opgeleverd.

Hoe werkt generatie Y?

Er bestaat een algemeen beeld over generatie-Y: Ze willen thuis werken, veel vrijheid en op afstand communiceren. Maar is dat wel zo? Hoe willen zij zelf eigenlijk werken? Lees meer.

Organiseren in 2023

Deze whitepaper geeft inzicht in 'de organisatie en (HR-)afdeling' van de toekomst en gaat in op de vraag welke rol e-HRM hierin kan spelen. Lees meer. 

'Schrap de beoordelingscyclus' door Geert Boon

De manier van beoordelen zoals we die nu in de meeste organisaties zien, is verouderd. Daar moet iets aan gebeuren, liefst nog voordat het grootste deel van de Y-generatie de arbeidsmarkt betreedt. Lees meer.

'Thuiswerken? Alleen als het niet hoeft' door Suzanne van de Schraaf

Je wekker gaat, je gaat naar je werk. Uren in de file staan, gezellig doen met collega's die niet altijd gezellig zijn en de hele dag doen alsof je super productief bent. Organisaties hebben hier de oplossing voor gevonden: thuiswerken. Maar vooral generatie Y heeft hier geen zin in. Lees meer.

Waardeer dit blogbericht:
0

HRzone is het kennisplatform van HRcommunity. De redactie van HRzone bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor HR. Contact opnemen met de redactie kan via .


twitter hover 32

Reacties