29
jan

Bekijk webinar Frans van Loef terug

Geplaatst door op in Nieuws
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 2793
  • 0 reactie
  • Afdrukken

Op donderdag 16 januari gaf Frans van Loef, auteur van het boek 'Stoppen met stapelen', een webinar over het verminderen van werkdruk. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u het webinar nu terugkijken.

Meer over het webinar van Frans van Loef

2014, nieuwe plannen, maar waar haal je de tijd vandaan voor die nieuwe plannen? In iedere organisatie is direct capaciteit vrij te maken die je extra kan in zetten op top doelstellingen!

Hoe maak je binnen 4-6 weken organisatiecapaciteit vrij en met welke twee principes voorkom je dat organisatiecapaciteit over teveel zaken verdeeld wordt.

Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het een is nog niet af of het volgende sta alweer voor de deur'. Organisaties zitten overvol en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit "Stapelgedrag" heeft ver strekkende gevolgen: de focus verdwijnt, mensen in organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren. Organisaties zijn stapelgek en toch is dit daadkrachtig en effectief tegen te gaan. Mensen slimmer laten werken is niet de zaligmakende oplossing, voorkomen van stapelgedrag heeft veel grotere impact.

Frans van Loef is auteur van het boek 'Stoppen met Stapelen'. Vanuit Freecapacity ondersteunt hij organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen.

Lees hier ook het artikel 'Werkdruk verminderen? Stop met stapelen' van Frans van Loef. 

Waardeer dit blogbericht:

Eigenaar van de Koning Business Development en lid kernteam HRcommunity. Onder andere verantwoordelijk voor HRzone, HRjob en HRxpress. Onderdeel van redactie HRzone.

Reacties